BYGGSERVICE

Vi utför alla typer av renoverings och tillbyggnadsarbeten. Altaner, fasadbyten, köksrenoveringar, badrum och mycket mycket mera. Vi bygger vårt varumärke på kvalitét som skall genomsyra vårt arbete redan från projekteringsfasen.
Att vi har en snickerifabrik i ryggen ser vi som en stor konkurrensfördel och skapar en flexibilitet som vi är stolta över. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök i syfte att ta fram en offert på ditt specifika projekt. 

VÅR MODELL, DITT PROJEKT

Vi föredrar att ta ett helhetsansvar för byggprocessen. Därför satsar vi hårt på att tillsammans med kund skapa en genomarbetad och detaljerad offert baserad på kundens önskemål. Vi har ett väl inkört team av samarbetspartners inom tex El, VVS och Målning.
För de lite större projekten har vi samarbete med arkitekt, utbildad personal inom Bas-P/U och mångårig vana i att arbeta i en större projektorganisation. Vi hjälper dig att steget från idé till verklighet.

OFFENTLIGA MILJÖER

En stor del av det vi bygger sker i offentliga miljöer, vid sidan av receptionsdiskar, entrépartier och butiksinredningar har vi också byggt ett 50-tal restauranger åt The Bishop´s Arms, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

 

BESÖKSADRESS

Regnvindsgatan 17
652 21 Karlstad

COPYRIGHT BYGGJANSSON AB 2018