Tjänster

Vi hjälper dig gärna!

Att renovera är ofta relaterat till en stor investering, oavsett om du har rollen som privatperson och skall göra om köket, eller om du i egenskap av företagare skall bygga en restaurang. Vi strävar efter att bli din självklara partner affären igenom. Att slutresultatet skall hålla hög kvalitét och att du skall få en produkt som du är nöjd med ser vi som självklarheter. Vad som inte alltid är lika självklart är vägen dit. Vi jobbar hårt för att du skall känna dig trygg genom hela byggprocessen. Vi upprättar tydliga kostnadsförslag där du redan på projekteringsstadiet kan följa den tänkta arbetsgången och de ekonomiska ramarna för projektet.

Vårt nätverk av duktiga underentreprenörer står till ditt förfogande projektet igenom. Vi har nära samarbeten med en rad underentreprenörer tex; elektriker, målare och rörmokare. Vi tar dit dem för att projektera och vi ser till att de gör det de ska, när de ska. Vårt mål är att du som kund bara skall behöva ringa två samtal, det till oss för att inleda projekteringen och det där du kallar till slutbesiktning vid projektets slut. Svårare skall det inte behöva vara!

Din nattsömn är viktig för oss! Vi jobbar hårt med att vara kommunikativa, något som historiskt i branschen är en svag punkt. Vi ser det som en möjlighet att stärka vårt varumärke och inte minst vår kundnöjdhet. Vi går alltid att nå, om inte på telefon så på mail. Vi läser vår mail, ofta! Mailar man oss skall man alltid få ett svar. Som kund skall man inte behöva oroa sig för om informationen verkligen nått fram, eller när och om vi kommer. Vi är kommunikativa, då vet vi att ni sover bättre!

Restauranger och offentliga miljöer

Om vi omsätter 100 kronor så kommer ungefär 60 av dem från restaurangbranschen. Det är inte en slump, utan resultatet av kvalitétstänk och hårt arbete. Vi har genom åren byggt/renoverat 100-tals restauranger. Bland annat ett 40-tal Bishops Arms runt om i landet.

Är du krögare, hotellägare eller rent av inköpare inom inredningsbranschen och behöver hjälp med renovering eller nyproduktion? Kontakta oss, vi blir gärna din partner på vägen.


 

Referensbild: Bishop Arms, Malmö

bishopSlide2

Referensbild: Hotellbar, Scandic Karlstad

c5a1079338-sc bar

Referensbild: Kök

fe68a2b619-45PVFGH8_q100_h512_w780_mFile_cmOnlyScaleDown

Referensbild: Restaurang Pinchos Karlstad

pinchos

Referensbild: Restaurang Banque Bistro Bar Karlstad
img_6191